1

Onderwerp: toef op cupcake

ik wil voor het eerst een toef op cupcakes maken
maar wat is beter,wat en wat is lekkerder

frambozenmousse
botercreme
of slagroom

moet niet te zoet zijn

Leven is het meervoud van lef.

2

Re: toef op cupcake

kan t ookgewoon met mix botercreme met een aroma smaakje

Leven is het meervoud van lef.

3

Re: toef op cupcake

Yep, geen probleem, gebruik ik ook altijd. Met caramel, bosvruchten of cappuccino van patidess :9

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: toef op cupcake

ow super..
gelukkig

kan er ook gewoon jam ofzo door of is dat niet een aanrader

Leven is het meervoud van lef.

5

Re: toef op cupcake

Ik doe dat nooit, maar denk wel dat dat kan. Je moet alleen even opletten dat het niet te nat wordt, anders is het niet meer zo stevig. Evt. doe je de botercrème met wat minder water aanmaken, dan kan er wel wat jam bij hoor :Y

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: toef op cupcake

Als je zegt dat het niet te zoet moet zijn, is de frambozenmousse dan niet de beste keus?

Slagroom is denkelijk toch het zoetst en botercreme ook nogal, zo'n hap suikerboter

7

Re: toef op cupcake

ik had t zeker na het opnieuw kloppen van de frambozenmousse
weer opnieuw moeten laten opstijven???
zakte meteen in elkaar op de cupcake

Leven is het meervoud van lef.