Onderwerp: toef op cupcake
ik wil voor het eerst een toef op cupcakes maken
maar wat is beter,wat en wat is lekkerder
frambozenmousse
botercreme
of slagroom
moet niet te zoet zijn
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » toef op cupcake
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
ik wil voor het eerst een toef op cupcakes maken
maar wat is beter,wat en wat is lekkerder
frambozenmousse
botercreme
of slagroom
moet niet te zoet zijn
kan t ookgewoon met mix botercreme met een aroma smaakje
Yep, geen probleem, gebruik ik ook altijd. Met caramel, bosvruchten of cappuccino van patidess
ow super..
gelukkig
kan er ook gewoon jam ofzo door of is dat niet een aanrader
Ik doe dat nooit, maar denk wel dat dat kan. Je moet alleen even opletten dat het niet te nat wordt, anders is het niet meer zo stevig. Evt. doe je de botercrème met wat minder water aanmaken, dan kan er wel wat jam bij hoor
Als je zegt dat het niet te zoet moet zijn, is de frambozenmousse dan niet de beste keus?
Slagroom is denkelijk toch het zoetst en botercreme ook nogal, zo'n hap suikerboter
ik had t zeker na het opnieuw kloppen van de frambozenmousse
weer opnieuw moeten laten opstijven???
zakte meteen in elkaar op de cupcake
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » toef op cupcake
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.