1

Onderwerp: hoelang is de vulling goed

ik wil een marscarpone vulling maken met abrikozenjam en een laag alleen abrikozen jam.
hoelang is deze vulling goed.

kan het als ik het vul op de donderdag maar dat we het zatredag pas eten???

en de taart bekleed ik vrijdag

2

Re: hoelang is de vulling goed

ja dat kan wel, maar wel in de koelkast houden :Y
:think: neem aan dat je 'm wel donderdag afsmeert? Anders droogt ie wel erg uit :s

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: hoelang is de vulling goed

Carien schreef:

ja dat kan wel, maar wel in de koelkast houden :Y
:think: neem aan dat je 'm wel donderdag afsmeert? Anders droogt ie wel erg uit :s

Ja ik smeer de taart gelijk donderdag in met botercreme...
ik smeerde de taart eerst af met slagroom.
maar ik hoorde dat botercreme beter is