1

Onderwerp: Strakke randen biscuit

Halloooooo,

Klein vraagje....Weet niet precies hoe ik het moet uitleggen maar hoe krijgen jullie je taartrand zo strak? Dus...de hoeken zeg maar. Ik gebruikte altijd een springvorm waardoor de randen rond bleven, maar nu hb ik een bakpan en hoopte ik ook zo'n strakke rand te krijgen...maar nee hoor.

Hoe doen jullie dat??? (hoop dat ik beetje duidelijk ben :o )

2

Re: Strakke randen biscuit

Zowieso draai je het kapsel om. Dus de bovenkant, word de onderkant. Dan zijn je randen strak.

Wil je de randen heel strak krijgen met bekleden, dan kun je een smoother gebruiken met een hoek.

http://www.deleukstetaartenshop.nl/gere … -3621.html

Groetjes San

3

Re: Strakke randen biscuit

en natuurlijk goed afsmeren met botercrème! Dat wil ook al wel eens helpen :)

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

4

Re: Strakke randen biscuit

Het kapsel omdraaien de ik ook altijd en goed afsmeren ook, soms zelfs voor een tweede keer met een warm mes alles glad strijken,
maar toch lukt het niet om de rand zo strak te krijgen.
Ik denk dat zo'n smoother met een hoek inderdaad wel handig is. Gebruiken jullie die zelf ook altijd?

5

Re: Strakke randen biscuit

Ik dit weekend ook de tip gekregen om 2 smoothers te gebruiken (zonder hoek dus). Heb het alleen nog niet geprobeerd want ik heb er nog maar 1.   :/   :D

Dat is toch een TAART waard!