1

Onderwerp: Bonbonblocvulling korrelig na ontdooien, wat nu?

Ik heb vandaag mijn bonbonbloc vulling voor een taart uit de vriezer gehaald maar het is erg korrelig. Ik heb geprobeerd het te mixen maar dit helpt niet. Wat nu? Heb ik iets verkeerd gedaan? Naar mijn weten kun je deze vulling gewoon invriezen dus dat moet geen probleem zijn. Wie kan mij helpen?

Groetjes Bianca

2

Re: Bonbonblocvulling korrelig na ontdooien, wat nu?

Is het bonbonbloc met slagroom? Ik zou het lichtjes opwarmen in de magnetron (een paar seconden op vol vermogen) en dan nog eens opkloppen.

Groetjes, Elly

Re: Bonbonblocvulling korrelig na ontdooien, wat nu?

Ja het is met slagroom. Ik had daar ook wel aan gedacht om het op te warmen, maar dat durfde ik niet echt vanwege de slagroom. Maar ik ga dat dan toch maar proberen. Is het een idee om de bak in een grotere bak met heet water te zetten net als bij het mixen van een biscuit?

Groetjes Bianca

4

Re: Bonbonblocvulling korrelig na ontdooien, wat nu?

nee, want te warm is ook niet goed.

If life gives you lemons, make lemoncurd.