1

Onderwerp: Blubberig biscuit..HELP

Nou wat is er nou toch aan de hand.  :s

Ik heb nooit problemen gehad met mijn biscuits en nu bij de laatste 2 taarten gaat het mis. Ik gebruik de funcakes mix...doe alles hetzelfde als altijd..stel de heteluchtovern in op 160 graden en laat het geheel 35 minuten bakken. Dit ging altijd goed. Maar nu wordt het geheel dus erg hoog, hoger dan de rand en blijft de bovenkant blubberig zeg maar. Het blijft een drilpudding na 35 minuten bakken. Dan zet ik hem nog 5 minuten extra in de oven en dan gaat het, maar fijn is wat anders.

Iemand enig idee hoe dit nou ineens kan???

2

Re: Blubberig biscuit..HELP

Misschien gaat je oven ineens wat minder heet. Of is de mix wat veranderd. Maar 5 minuten langer bakken is toch niet zo erg? Ik vind 35 minuten erg kort. Of bak je kleine taartjes?

If life gives you lemons, make lemoncurd.

3

Re: Blubberig biscuit..HELP

Nee het is een ronde van 25 cm..niet klein dus. Normaal ging het prima met 35 minuten. Nou ja..uiteindelijk heeft hij 10 minuten langer in de oven gestaan en nu is hij goed. Erg vreemd.....nou ja als hij nog maar lekker luchtig is van binnen.

Bedankt voor je reactie.

Groetjes,

Monique