1

Onderwerp: Wat doe ik verkeerd?

Ik heb het bescuit deeg precies gevolgd zoals aangegeven bij recepten, ook in een bakvorm 24cm.

de taartbodem is echt 2 cm geworden!!

hoe kan dit

ik heb de taart in de over stil laten staan dus niet laten draaien?
kan het daar iets mee te maken hebben??

2

Re: Wat doe ik verkeerd?

Wat voor mixer heb je gebruikt? Ik bedoel welke klopper?

3

Re: Wat doe ik verkeerd?

nou met de garde lol
maar heb 15 min staan kloppen :(

4

Re: Wat doe ik verkeerd?

hoe kan dit

ik heb de taart in de over stil laten staan dus niet laten draaien?
kan het daar iets mee te maken hebben??


Draaien  :think:  bij mij staat hij altijd stil, doe wel de eitjes op kamertemperatuur, oftewel even in een bakje met lauw/warm
water, en mix 10 min. oven voorverwarmen,

mischien moet je eens zoeken er zijn al meer topics over geweest

Lieve groetjes van Nicole

5

Re: Wat doe ik verkeerd?

Met de hand mixen gaat wel een stukje minder goed :)  ik denk dat het daar aan ligt.

Heb je een hete lucht oven? Stond je biscuit wel op een rooster?

6

Re: Wat doe ik verkeerd?

Ik denk echt dat je met een garde, dus op het handje mixen niet ver zult komen en dat dat de boosdoener is..

Heb je niet een handmixer in de buurt? Ik zou dan toch eens naar de blokker/kijkshop gaan om een handmixer te halen..

Deleukstetaartenshop Almere, verkozen tot leukste winkel van Almere en van Flevoland!

7 Laatst bewerkt door taartenfantasie (11-03-2011 06:48)

Re: Wat doe ik verkeerd?

Bedoel je met kloppen met de garde kloppen met de hand?? Dan ben je wel een volhouder :D , inderdaad is dan een mixer geen verkeerde aanschaf *D
Maar wat ook zou kunnen, zijn de graden die je instelt bij je oven ook daadwerkelijk de temperatuur van de oven na voorverwarming?? Ik zou een oventhermometer in de oven zetten om dat voor de zekerheid te checken.
Succes!