1

Onderwerp: Pauwveren

Hallo allemaal

Ik ben momenteel een taart aan het voorbereiden met een carnavalsmasker en zou dit willen afwerken door een pauwenveren bovenaan aan te bevestigen MAAR hoe zorg ik ervoor dat deze voedselveilig zijn (in een buisje in de taart en een stukje ingepakt in plastic)

Heb ooit een aflevering van cakeboss gezien waarin hij ook pauwenveren gebruikte en hij vertelde dat ze voedselveilig waren gemaakt, maar vertelde niet hoe.

Alvast heel erg bedankt

Groetjes

Jasmine

Re: Pauwveren

lijkt me prima zoals je het van plan was :Y

Niet alles van cake-boss als zoete koek slikken hoor , maar ook wat common sense gebruiken :Y Hij prikt ook zo ijzerdraad/floral wire in zn taarten en zaagt ook zijn board in de bakkerij om maar iets te noemen :S

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: Pauwveren

Nu ja je hebt wel gelijk  :D

taarten maken moet leuk blijven !! Loop er weeral te stressy van om het perfect te doen  :o

dank je om me even wakker te schudden

Groetjes

4

Re: Pauwveren

hoi je bent bezig met een canavalsmasker ik zoek daar een how to van, want mijn maskers lukken nog niet zo goed. weet al wel hoe het komt. maar lukt me nog niet perfect.
heb al wel veel gezocht. weet jij misschien een goeie how-to,

5

Re: Pauwveren

Een how to heb ik niet maar zal het proberen uitleggen:

1. een kleurplaat van een masker zoals een legplaatje maken uit fondant.
2. een goedkoop plastic masker uit de carnavalwinkel insmeren met crisco of olie en daarop je masker leggen
3. goed laten drogen.

Bij mij is dit zeer goed gelukt van de eerste keer.

Ik zal vanavond een foto plaatsen over het afgewerkte product.

Groetjes