1

Onderwerp: nigella's cupcakes en lang houdbare melk

Ik heb meestal geen "gewone" melk in huis.
Vaak wel een pak lang houdbare melk, maar die staat niet koud.

Als ik cupcakes wil maken volgens het recept van Nigella, moet ik de lang houdbare melk dan eerst in de koelkast zetten?

2

Re: nigella's cupcakes en lang houdbare melk

Ik denk niet dat dit nodig is. Je kan de melk zelfs helemaal weglaten als je wilt.

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3 Laatst bewerkt door lilo (09-03-2011 15:53)

Re: nigella's cupcakes en lang houdbare melk

Je moet zelfs voor cakejes helemaal geen koelkast-koude ingredienten gebruiken  ;)  dus speciaal eerst in de koelkast zetten is zeker niet nodig! Ook de boter en de eieren op kamertemperatuur helpen bij het goed lukken van je cupcakes.

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !

4

Re: nigella's cupcakes en lang houdbare melk

Mijn vraag is helemaal beantwoord, dank jullie wel.

5 Laatst bewerkt door misty (10-03-2011 08:14)

Re: nigella's cupcakes en lang houdbare melk

Als ik geen melk in huis heb dan doe ik altijd een eitje extra erin.
Dus ipv 4 doe ik 5 eieren.(ik gebruik overal het dubbele van)

Zeg wat je meent en meen wat je zegt!

6

Re: nigella's cupcakes en lang houdbare melk

Misty, bedankt voor de tip.