1

Onderwerp: Volgorde werkwijze: Toefen v.Ganache

Hallo allemaal,

Ik wil graag voor mijn verjaardag ganache maken en daarvan ook toefen spuiten op cupcakes. ;)

Ik wilde graag weten wat er met de ganache moet gebeuren nadat dit gesmolten wordt.

1. Zet je de Ganache in de koelkast en daarna opkloppen en toefen van spuiten?
OF
2. De ganache opkloppen en zo in de koelkast zetten en dan toefen spuiten?

Graag hoor ik een reactie :9
Alvast bedankt!  :D

2

Re: Volgorde werkwijze: Toefen v.Ganache

Eerst laten afkoelen en dan opkloppen :)

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be

3

Re: Volgorde werkwijze: Toefen v.Ganache

Hai Lien!

Bedankt voor je antwoord  :)

Bedoel je met afkoelen gewoon op de aanrecht of in de koelkast?

:thumb:

4

Re: Volgorde werkwijze: Toefen v.Ganache

Gewoon op het aanrecht is voldoende! Veel succes! :)

x Liefs van Lien x
Lekkere recepten, taarten, cupcakes en reviews: www.joligateau.be