1

Onderwerp: Eum, vastplakken van marsepein/fondant???

Ik ben sinds kort begonnen met het bakken en decoreren van cupcakes, zoo leuk om te doen!!
Nu heb ik een vraagje, even een lang verhaal...
Als je een rondje hebt uitgestoken en dat op de cupcake hebt gelegd en je wilt er daarna een bloemetje ofzo daar weer bovenop doen, waar plak je dat dan mee vast??

Alvast bedankt! :)

2

Re: Eum, vastplakken van marsepein/fondant???

Beetje water. Of met eetbare lijm van een webwinkel in taartartikelen. Maar heel klein beetje water gaat ook prima.

3

Re: Eum, vastplakken van marsepein/fondant???

Ik gebruik altijd eetbare lijn, super handig en sterk.
Blijven ook grotere, zwaardere dingen mee plakken.
(maar het kan ook met water of met Royal Icing)

www.joyofbaking.nl - ''pure passie''

4

Re: Eum, vastplakken van marsepein/fondant???

Ooh, dat het zo simpel is... :o
Ik ga het snel proberen, bedankt!!

5

Re: Eum, vastplakken van marsepein/fondant???

Idd met eetbare lijm, zoiets kun je zelf maken van tylose en water.
Is al even geleden dat ik het heb gemaakt dus weet de verhouding niet meer zo precies maar volgens mij iets van een theelepel tylose in een kopje water. Goed roeren en dan een paar uurtjes laten staan tot het opgelost is. In de koelkast bewaren.