1

Onderwerp: alsnog in te vriezen?

Hoi,

het is gelukt om gisteren aardbeienmousse te maken.
Helaas,het taartje dat ik vandaag heb gebakken en waar ik deze vulling tussen wou doen is waarschijnlijk mislukt (niet overal gaar, ik denk dat ik niet goed genoeg gespateld heb met de Kenwood).
Kan ik alsnog de aardbeienmousse invriezen?

2

Re: alsnog in te vriezen?

http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=91996
Kijk even hier (sticky bovenaan de rubriek bakken en vullen)  ;)

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

3

Re: alsnog in te vriezen?

Hai Cathy,

ik heb gezien dat er een lijst is van welke vullingen je in kan vriezen.
En dat daar ook aardbeienmousse bij staat.
Maar ik neem aan dat die vullingen meteen na het maken ingevroren worden. En de door mij gemaakte vulling is bijna 2 dagen oud.

4

Re: alsnog in te vriezen?

dan zou ik ook twijfelen inderdaad. Misschien beter van niet.

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

5

Re: alsnog in te vriezen?

Ik heb ook weleens vulling over zoals zwitserse room, en dan pak ik een eierkoek of suikerwafel en dan smeer ik daar de vulling op en dan lekker zelf opeten!!! :9  Echt heerlijk!

heerlijke taartgroetjes van Brenda

6

Re: alsnog in te vriezen?

Ik heb het bakje met aardbeienmousse (hoeveelheid van het recept) alsnog ingevroren en het is goed gegaan, maar ik zal het niet weer zo doen want je loopt toch wel enig risico denk ik.

Bedankt voor het meedenken.