1

Onderwerp: Tomatensaus

Hoi allemaal!

Vanavond ga ik een pizza taart maken voor mijn broer. (Wel alles van marsepein)
Nu moet "tomatensaus" hebben. Ik heb piping gel maar volgens mij is dat te doorzichtig. Zou botercreme een optie zijn? Als ik dat rood kleur?
Wordt mn marsepein dan niet nat? (ben nog niet zo ervaren)

Dankjewel voor het lezen en evt. reactie.

Groetjes Kim

Er is altijd wel een reden voor Taart!

2

Re: Tomatensaus

Piping gel is inderdaad een beetje doorzichtig. Ik zou botercrème gebruiken, daarmee smeer je je taart ook af, dus je marsepein zal er niet van smelten  ;)  Het is alleen wel lastig echt rood rood te krijgen.. Misschien heeft iemand anders daar een tip voor?

Kijk ook eens op ~Sugaridoo~ voor recepten en howto's!     (Twitter: @Sugaridoo)

Re: Tomatensaus

Ieder geval bedankt voor je reactie, ik ga het gewoon proberen om rood te krijgen :)

aldoende leert men

Er is altijd wel een reden voor Taart!

4

Re: Tomatensaus

rood en een mini beetje zwart maakt het donkerrood en veel rood maakt het goed rood maar de kans op kleur op je tong is daardoor ook groter volgens mij.

Uit je dak met GEBAK!!!!

Re: Tomatensaus

rood kan wel, maar dan moet je red no taste gebruiken, anders ga je echt de kleurstof proeven :S

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

Re: Tomatensaus

this gelukt! toch piping gel gebruikt, had geen bc meer! :(
Maar t resultaat vind ik wel mooi!

Alleen baal ik dat ik mn marsepein er niet zo strak om heen krijg, scheuren en plooien :(

http://www.mijnalbum.nl/Foto-ZVHK7PZN-1.jpg

Er is altijd wel een reden voor Taart!