Onderwerp: Mascarpone
Vandaag voor het eerst aangevette slagroom gemaakt.
Maar nu heb ik een half bakje mascarpone over.
Kan dat zo de vriezer in?
http://taartenvancorry.nl/
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Mascarpone
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Vandaag voor het eerst aangevette slagroom gemaakt.
Maar nu heb ik een half bakje mascarpone over.
Kan dat zo de vriezer in?
jep, goed afsluiten en is nog 3 maanden te bewaren in de vriezer
nou als ik dat vorige keer geweten had, had ik het niet op mijn boterham hoeven smeren met hagelslag erop
nou als ik dat vorige keer geweten had, had ik het niet op mijn boterham hoeven smeren met hagelslag erop
nou als ik dat vorige keer geweten had, had ik het niet op mijn boterham hoeven smeren met hagelslag erop
ik wist ook niet dat dit kon. Ik heb een bakje erbij gekocht en heb tiramisu gemaakt. Ook lekker maar invriezen is makkelijker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Mascarpone
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.