1

Onderwerp: dotjes in bararoismix

Hallo, ik heb een probleempje.
Als ik bavaroismix gebruikt dan heb ik er elke keer dotjes in.
ik mix eerst de slagroom.Dan de bavaroismix met water met een handgarde, dit moet je dan toevoegen in je slagroom.
meestal wil ik het gelijk verwerken(zoals op het pakje staat), maar soms doe ik het even in de koelkast tot ik het verwerk.
en nou ontdekte ik de afgelopen 2x dat er dotjes in zaten, gek want ik mix het goed met de handgarde en zo in de slagroom.
wat doe ik verkeerd.
alvast bedankt voor de reacties.

2

Re: dotjes in bararoismix

Mix slagroom in de bavaroisemix. Niet kloppen maar luchtig om scheppen.

3

Re: dotjes in bararoismix

Bedoel je niet de stukjes fruit?

Groetjes Petra,
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!

4

Re: dotjes in bararoismix

Stukjes fruit?
nee eerst netjes slagroom geklopt.
toen apart bakje de bavarois mix samen met water met de garde
toen dat prutje bij de slagroom, heb ik netjes omgeschept, nog beetje patidess aardbei erbij, en even later zitten er gewoon klontjes in, dus ik snap  het niet.

5

Re: dotjes in bararoismix

Misschien niet goed genoeg erdoorheen geschept? Dat de mix nog in stukjes bij elkaar zit zeg maar.

If life gives you lemons, make lemoncurd.

6

Re: dotjes in bararoismix

ja dat zal het dan wel zijn, maar ik spatel echt wel een poosje, dus ik zou het echt niet weten.het zijn een soort doorzichtige gelig dotjes,haha.gelukkig niet zo veel, dus ik kon ze er zo uitscheppen, toen ik mijn taart ging vullen.