Onderwerp: Vraag over de lemon curd recepten van deze site.
Hallo,
Ik vraag mij af of de eieren in de lemon curd recepten voldoende worden verhit zodat ook zwangere vrouwen ed. dit kunnen eten?!
Alvast bedankt voor het antwoord!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vraag over de lemon curd recepten van deze site.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hallo,
Ik vraag mij af of de eieren in de lemon curd recepten voldoende worden verhit zodat ook zwangere vrouwen ed. dit kunnen eten?!
Alvast bedankt voor het antwoord!
Als je niet zeker bent kan je het eiwit altijd vervangen door eiwitpoeder
of die uit het potje Lemond curd bij AH ( staat bij de jam)
ik weet niet welke recepten er op deze site staan maar deze gebruik ik altijd en dan worden de eieren voldoende verhit ivm salmonellagevaar.
-----------------------------------------------
LEMON CURD
Grated rind and juice of 4 lemons
4 eggs, beaten
100 gr butter
450 gr sugar
Put all the ingredients into the top of a double saucepan (au bainmarie).
Stir until the sugar has dissolved and continue heating, stirring from time to time, until the curd thickens.
Strain into small pots and cover in the usual way.
Store in a cool place. It only keeps for 1 month
Makes about 700 gr (1 jampot is 450 gr)
----------------------------------------------------
Bedankt voor de reacties!!
Ik ga eens even bedenken of ik het zelf ga maken of toch voor makkelijk (dus ah) ga!!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vraag over de lemon curd recepten van deze site.
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.