1

Onderwerp: vullen met banketbakkersroom

hallo
ik ben net begonnen met taarten bakken en decoreren....
ongeloofelijk hoe verslavend. :)
nu wil ik graag een taart maken met banketbakkersroom en slagroom
maar ik zou onder de banketbakkersroom graag chocolade doen die hard wordt. bv zo een zakje van dr oetker chocoglazuur.
mijn vraag is... kan dit.
hopelijk heeft iemand een reactie voor mij

2

Re: vullen met banketbakkersroom

Dat kan perfect! Bijvoorbeeld een reep chocolade smelten en dun uitsmeren (even laten hard worden in de koelkast).

Groetjes van Natascha!

3

Re: vullen met banketbakkersroom

okee dankjewel.
en doe ik daar dan ook weer botercreme dijkje op en om voor het vullen met de banketbakkersroom?

4

Re: vullen met banketbakkersroom

Ja!

Groetjes van Natascha!

5

Re: vullen met banketbakkersroom

dankjewel.........

6

Re: vullen met banketbakkersroom

Roxelleke schreef:

dankjewel.........

Graag gedaan!

Groetjes van Natascha!