1

Onderwerp: Chipolata vulling vraagje

Ik ben gevraagd om een slagroom taart te maken (30personen) met chipolata vulling, en stukjes ananas,papaja en mandarijn.

Nu is mijn vraag of het beter is om eerst een laagje chipolata te doen, en dan een laag slagroom met stukjes fruit of gewoon de stukjes fruit door de chipolata?

Hoop dat mijn vraag een beetje duidelijk is..

Alvast bedankt voor het mee denken.

Groetjes

2

Re: Chipolata vulling vraagje

Ik zou de fruit door de chipolata heen doen. Ik weet niet zo goed wat de slagroom toe zou voegen behalve nog een laag. Ik weet niet hoe je chipolata gaat maken, die hebben ze heel lekker van Mona, kan je makkelijk gebruiken als vulling. En dan decoreren met slagroom neem ik aan, omdat je het over een slagroomtaart had.   :)

Groetjes, Suzanne
"I'm not an addict, maybe that's a lie..."

3

Re: Chipolata vulling vraagje

Het is heerlijk om je taart te vullen met chipolatapudding van Mona, net wat vlinder zegt. Ik doe altijd een laagje jam dan laagje chipolata, 2e laag jam met slagroom en verder afsmeren en decoreren met slagroom, vruchten erop van de gebruikts jamsoort, en je hebt een juweel van een taart.