1

Onderwerp: beginneling

Ik ben van plan om deze week weer eens een taart te gaan maken.  Ik heb een nieuwe vorm aangeschaft zodat ik er van uit ga dat het biscuit gaat lukken. De eerste taart in de springvorm gemaakt maar was niet zo'n succes. Nu is mijn vraag wat is de beste vulling waar ik als beginneling mee kan beginnen. Hebben jullie tips om de onderste laag en bovenste laag te vullen? Een vulling die makkelijk is aan te brengen.

2

Re: beginneling

een laag jam en een laag slagroom of botercreme met gebroken bokkenpootjes :Y  :9

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

3

Re: beginneling

Of banketbakkersroom of nog lekkerder: zwitserse room  :9  (half banketbakkersroom, half slagroom) en dan een dun laagje 4vruchtenjam erbij!

Groetjes van Bianca

4

Re: beginneling

Wat heel makkelijk is, is een mona toetje als vulling gebruiken. Ik neem vaak de luchtige joghurt pudding aardbeienkwarktaart, die is heerlijk fris van smaak!

Groetjes, Monica