1

Onderwerp: fruit uit blik waarmee combineren

Laats had ik een taart gemaak met gemengd gruit uit blik en mbc.
De reactie's waren verdeld, maar de meste vonden de smaak saai of had wat meer gemogen.

Dus nu mijn vraag waar combineren jullie mee als je fruit uit blik gebruikt?

Bedank

Re: fruit uit blik waarmee combineren

Hoi,

Over het algemeen neem ik het liefste vers fruit, dat vind ik meestal lekkerder, mijn klanten ook. De combinatie van rood fruit met chocolade is erg lekker. Maar als ik fruit uit blik neem, neem ik meestal mandarijntjes op siroop. Dat combineer ik dan met banketbakkersroom en botercreme met een smaakje bijv. frambozensmaak. Kinderen vinden vaak mandarijntjes lekker. De siroop kun je trouwens tremperen (besprenkelen van enkele druppels) op je kapsel.

3

Re: fruit uit blik waarmee combineren

fruit uit blik gebruik ik ook liefst mandarijntjes (dat is inderdaad geliefd bij kindjes) in combinatie met slagroom

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

4

Re: fruit uit blik waarmee combineren

Ik sluit mij aan bij xhafal, heeeerlijk met slagroom :9  :9

5

Re: fruit uit blik waarmee combineren

Kun je met de boetercreme extra ook afsmeren?