1

Onderwerp: Doorschijnen?

Vraag aan medebaksters:

Ik wil een taart gaan afsmeren met botercreme met daar nutella doorheen. De taart wil ik dan met witte marsepein bekleden..
Vraag me af of je de nutellabotercreme door de marsepein kan zien??
Alvast bedankt voor de antwoorden!!

Groetjes Jeannet

2

Re: Doorschijnen?

Ik heb altijd begrepen dat je juist in de kleur van je biscuit moet afsmeren om het doorschijnen te voorkomen, dus dan lijkt het me juist een goede keuze!

(juist het wit t.o.v. de biscuitkleur geeft het doorschijneffect)

Groetjes Syl,
Piece of Pie!

Re: Doorschijnen?

Sylliek schreef:

Ik heb altijd begrepen dat je juist in de kleur van je biscuit moet afsmeren om het doorschijnen te voorkomen, dus dan lijkt het me juist een goede keuze!

(juist het wit t.o.v. de biscuitkleur geeft het doorschijneffect)

:Y  :Y
Met deze vraag zat ik laatst ook en heb het uitgeprobeerd
Vorige week een nagenoeg witte taart gemaakt waarbij ik het achterste gedeelte had afgesmeerd met gewone witte botercreme en het overige biscuitkleurig.
De biscuitkleur gaf een mooi egaal effekt onder het witte fondant.

Taarten... voor mij een inspannende ontspanning

4

Re: Doorschijnen?

:)  bedankt!

kan weer aan de slag!

Groetjes Jeannet