1

Onderwerp: marsepein mengen

Ik heb de blauwe marsepein uit de shop in huis maar vind die wel erg fel heb nu witte erbij gehaald en wil dat door elkaar kneden om zo een licht blauwe kleur te krijgen is dat mogelijk of niet en is daar een trukje voor zodat het niet zo een karwij word

of de marsepein wat zachter te maken zodat het makkelijker kneed

groetjes sandra

2

Re: marsepein mengen

marsepein wordt makkelijker te kneden door hem even in de magnetron te doen. afhankelijk van het wattage en gewicht enkele seconden. Even proberen.

verder gebruik ik alleen witte marsepein, dan kan ik zelf de kleur bepalen.

al mijn taarten en cupcakes zijn glutenvrij. kijk ook eens op mijn website naar mijn creaties

3

Re: marsepein mengen

Door elkaar kneden kan zeker wel!
Tips heb ik niet echt, gewoon flink kneden. evt. even kort in de magnetron... maar daar wordt je marsepein niet beter op hoor

4

Re: marsepein mengen

dat is de manier inderdaad. En tijdens het kneden (als de marsepein warmer wordt) wordt het ook zachter

groetjes, Lis   
ik droom taarten, nu nog maken zoals ik ze droom