1

Onderwerp: wat baal ik toch van die cc baking cups

heb vanavond een workshop voor 10 meiden. ben dus al aan het bakken zo'n 75 cc's. bakken, op de kop afkoelen, in een taartdoos in de koelkast. en wat zie ik, de helft staat open. de helft is losgelaten. het ziet er niet uit. wat moet ik hier toch mee. had nu house of marie baking cups, niet de eerste de beste.
baal baal
groet
elly

wil je zien wat ik gemaakt heb, kijk dan even op www.soetenzo.nl]

Re: wat baal ik toch van die cc baking cups

elly schreef:

op de kop afkoelen, in een taartdoos in de koelkast.

Waarom op de kop? En waarom afkoelen in de koelkast? Beiden niet nodig.

de show off rubrieken zijn om je creaties te showen, [move]--> bakken&vullen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

3

Re: wat baal ik toch van die cc baking cups

oh wat balen joh, en ik denk wel, dat het aan de koelkast ligt, dat hoeft nl. niet. er staat in 1 van de Mjams een cc-bakingcup-test

Groetjes, Dorothea.

4

Re: wat baal ik toch van die cc baking cups

Denk dat het beter is om ze op een rooster, gewoon rechtop te laten afkoelen, niet in de koelkast. Pas als ze goed afgekoeld zijn in een taartdoos doen.Bij mij gaat dit prima ook met de backingcups van H.O.M. ik vind ze echt heel goed.
Succes vanavond!

5

Re: wat baal ik toch van die cc baking cups

Als je ze op de kop af laat koelen dan gaat de damp toch in je cupcake zitten, zo kunnen ze niet uitwasemen.
Gewoon rechtop op een rooster en niét in de koelkast  :thumb:

Groetjes Melanie