1

Onderwerp: Lekkere combinatie

Ik ga vrijdag een taart maken en bekleden met marsepein.

Ik heb Patidess passievrucht gekocht. Ik lees op het forum dat de meesten dit combineren met botercrememix, maar ik wil het gaan combineren met mascarpone.

Is de volgende combinatie lekker:
- laag zwitserse room
- dun laagje jam van passievrucht/mango light van hero
- laag mascarpone gemengd met patidess passievrucht

Of is het teveel en zal ik een laagje weglaten?

Ik wil gaan afsmeren met 1:1 botercreme met patidess passievrucht erdoor heen.

Zou dit zo lekker zijn?

Wie weet waar ik passievrucht/mango light van hero kan kopen?

2

Re: Lekkere combinatie

Klinkt lekker hoor!

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

3

Re: Lekkere combinatie

ik zou het laagje zwitserse room weglaten, en daarvoor in de plaats nog een laagje jam of mascarpone (met of zonder passievrucht) doen.
Maar misschien is jouw combinatie ook erg lekker, smaken verschillen toch!

4

Re: Lekkere combinatie

Ik ben vandaag naar de supermarkt geweest. Jam met passievrucht is niet meer te koop. Staat ook niet op de site van hero.

Welke jam zou ik dan gebruiken? Wat lijkt jullie lekker? Citroen, abrikoos, of toch rode vruchtenjam, zoals bosbessen, aardbei etc

En zal ik nog slagroom door mascarpone mengen om het luchtiger te maken

5

Re: Lekkere combinatie

Ik denk dat lemon curd daar wel lekker bij is!

6

Re: Lekkere combinatie

Abrikoos kan ook, is zoeter maar ik zou geen rode vruchten doen.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

7

Re: Lekkere combinatie

heb het uiteindelijk niet gebruikt, maar ben voor de veilige combinatie mascarpone met kersenvlaaivulling gegaan.

misschien ga ik lemon curd proberen. ben heel benieuwd naar de smaak.

8

Re: Lekkere combinatie

Ik heb een keer mascarpone gebruikt met lemoncurd en dat is inderdaad heerlijk.

De lemoncurd had ik zelf gemaakt
Het was een heel werk maar wel heerlijk.

Deze lemoncurd later weer gebruikt voor zeg maar een citroen-mascarponevulling.