Onderwerp: water rand
Hé dames,
Ik moet op 20 maart een taart maken voor mannelijk iemand die 50 jaar wordt en zijn plezierjacht is zijn allesie en dus moet ik de taart helemaal in het thema boot maken, nu ben ik natuurlijk al aan het brainstormen hoe ik dit het beste kan maken, want het is niet echt een makkelijk thema om een taart omtrent dit te maken. Maar nu had ik gedacht, om onderom de taart iets maken wat op water lijkt.
Maar nu heb ik gelezen dat je hier piping gel voor kunt gebruiken, maar hoelang van te voren kun je dit erop smeren en smelt hier de fondant niet van dan. En hoe zou ik dat het mooiste kunnen maken.
Want ik moet hem zaterdag avond 19 maart maken en hij is voor 20 maart s´middags rond 16.00 uur. Moet het dan in de ijskast voor de piping gel of kan piping gel ook buiten de ijskast op de taart goed blijven zonder dat het gaat lopen of zo.
Of moet ik toch misschien iets anders gebruiken hiervoor en hoe kan ik het zo echt mogelijk laten lijken zo met golven zo tegen de taart aan.
Sorry voor de vele vragen maar ik heb nog nooit met piping gel gewerkt.
groetjes pluto