1

Onderwerp: Taart vrijdag gemaakt, vandaag eten, maandag restant nog goed?

Mijn moeders jarige vriendin wil graag weten of ze haar verjaardagstaart maandag ook nog kan uitdelen op haar werk..


De taart is van biscuitdeeg, gevuld met aangevette slagroom en mona chocodroom toetje afgesmeerd met ganache en bekleed met fondant.

Ik heb hem gisteravond gemaakt en hij staat sindsdien in de koelkast. Ik breng hem zo meteen weg.

Kan ze de taart maandag nog uitdelen op haar werk? Of is ie dan niet goed en/of lekker meer?

Indien het wel kan, hoe kan ze hem dan het beste bewaren? Even invriezen? (Biscuits etc zijn allemaal nog niet bevroren geweest) Of gewoon in de koelkast?

Alvast bedankt voor het antwoord!

If it fits in a toaster, i can cook it!

2

Re: Taart vrijdag gemaakt, vandaag eten, maandag restant nog goed?

:think:  vind maandag wel wat lang. je hebt wel een vrij bederfelijke vulling.

Ik zou em even invriezen om zeker te zijn dat iedereen dinsdag weer op het werk komt  :D . In een taartdoos voor bescherming en een plastic zak tegen vocht.
24 uur van te voren uit de vriezer en in de koelkast, 1 uur voor serveren uit de koelkast en in een koele ruimte.

hoop dat ie lekker was.

3

Re: Taart vrijdag gemaakt, vandaag eten, maandag restant nog goed?

Bedankt voor het advies ilonas!

Helaasch heeft de taart de aanwezigen op het feestje vandaag niet overleefd hahaha..

If it fits in a toaster, i can cook it!

4

Re: Taart vrijdag gemaakt, vandaag eten, maandag restant nog goed?

Sharissa schreef:

Bedankt voor het advies ilonas!

Helaasch heeft de taart de aanwezigen op het feestje vandaag niet overleefd hahaha..


haha  :D , das een goed teken