1

Onderwerp: Help: midden biscuit lager dan randen

Ik ben bezig met m'n eerste taart. Nu is het biscuit in het midden wat lager dan aan de randen. Zal ik dan de randen eraf snijden? of gewoon gelijk maken met botercreme?

Enne hoort het kapsel een beetje kruimelig te zijn? Of is het fout gegaan?

2

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

Haai

Heb jij voor 35 minuten al in je oven gekeken maar dna ook de oven open?
Daar kan het aan liggen als je je over voor 35 minuten open doet.

3

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

nee maar wel met oplopende temperaturen en daarbij moet je bij ons tussendoor de oven heel kort uitzetten...

Maarre wat doe ik er nu aan? Wil eigenlijk dit kapsel wel gebruiken...

4

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

Als het echt veel lager is, dan kun je de randen eventueel wegsnijden.

Maar je kan ook je bescuit omdraaien.
Dus de onderkant gebruiken

Hoe ziet dat eruit bij jou?

5

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

die ziet er beter uit :) ga ik dat maar eens proberen....

6

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

gelukkig, en je kan natuurlijk altijd afsnijden hé

succes :thumb:

7

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

dank je wel: echt spannend zo'n eerste taart ;)

8

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

ja klopt!
en vooral hoe het afloopt

9

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

voor hoe het afloopt: zie de taartenparade (titel: food & games)

10

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

hm vanavond weer een biscuit gebakken: zag er helemaal perfect uit, oplopende temperaturen gebruikt en hij is ook gaar. Maar zakt na een paar minuten in...
Wat gaat hier fout??? Of hoort dit gewoon?

Re: Help: midden biscuit lager dan randen

heb hier ook weer tips gelezen, snijd het er gewoon af maar lees hier dat je niet voor de 35 min. moet openen. wel gedaan. strakjes toch weer opnieuw proberen. onderkant is idd wel mooi

Liefs Miranda