1

Onderwerp: Smaakt deze combi?

bbr met bastognebotercreme afgesmeerd met witte chocopasta?

Meteen nog een andere vraag: Toen ik laatst bastogne botercreme had gemaakt was die kei en kei hard geworden wat kan ik daar aan doen? Ik heb het recept hier van het forum.

groetjes!

Re: Smaakt deze combi?

Ik zou denk ik geen banketbakkersroom gebruiken maar gewoon botercreme met bijvoorbeeld een chocoladesmaakje.

Ik weet niet hoe het kan dat de bastogne botercreme hard is geworden, heb hem zelf nog nooit gemaakt. Helpt het als je deze even in de magnetron doet zodat het weer werkbaar is?

Wanneer je iemand ontmoet zonder glimlach,
schenk hem dan die van jou

3

Re: Smaakt deze combi?

Wat ie hard geworden in de koelkast? Dan klopt dat, boter wordt namelijk hard in de koelkast.

Groetjes, Elly

4

Re: Smaakt deze combi?

Sorry voor mijn late reactie. Nee, ook buiten de koelkast werd ie keihard. Niet meer doorheen te komen. In de magnetron word ie weer smeerbaar ja. Maar eenmaal in de taart (taart was niet in de koelkast gegaan) werd hij weer super hard.

Re: Smaakt deze combi?

Welke boter (kuipje of bakje) heb je gebruikt?