1

Onderwerp: Botercreme

Ik zat tussen de recepte op de site te kijken en staat er hoe je botercreme kan maken op verschillende manieren. Nou had ik in een boekje gezelen dat je het ook kan maken van roomboter, poedersuiker en vanille assance klopt dit? En is dit ook lekker? Alvast bedankt

2

Re: Botercreme

Roomboter met poedersuiker is het 1:1 recept en daar kan je allerlei smaakjes aan toevoegen. De 1:1 botercrème is metname geschikt voor afsmeren, maar sommigen vullen er ook mee. Ikzelf vind dat niet zo lekker. Ik gebruik zelf de meringue botercrème, zowieso voor afsmeren en soms ook voor vullen. En ook daar kan je allerlei smaakjes aan toevoegen.

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

3

Re: Botercreme

Heeft iemand een receptje voor mij van botercreme maken met poedersuiker en roomboter? Voor een ronde taart van 24 cm? Vullen en afsmeren.

Re: Botercreme

staat boven je eigen bericht, 1:1 betekent gelijke delen van beide ingrediënten

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs

5

Re: Botercreme

Ik vind die 1:1 het lekkerste .
En doe dus 250 gram poedersuiker en 250 gram roomboter.

6

Re: Botercreme

Je zou er bijvoorbeeld een theelepeltje opgeloste oploskoffie doorheen kunnen mixen voor een koffiesmaak. Heb dit gisteren gedaan bij mijn botercreme (van mix uit de shop) en is echt erg lekker!