1

Onderwerp: iemand? ajb ganache

hoi

nou word een beetje gestressed hier
me ganache ziet er uit alsof er olie over zit?
en het is ook niet echt creme achtig??

hoe kan dit wat doe ik fout

gr

groetjes  patries.....wil alles ook zo mooi kunnen

Re: iemand? ajb ganache

niemand ik kan nu niet verder :(

groetjes  patries.....wil alles ook zo mooi kunnen

3

Re: iemand? ajb ganache

Hoe heb je het gemaakt dan kunnen we zien wat je misschien fout heb gedaan.

groetjes van Ann

Re: iemand? ajb ganache

Hoihoi!

Hier een recept voor Ganache, heb het zaterdag nog gemaakt  :)

600 gram pure chocolade en 3 deciliter kookroom
breek de chocola in stukjes en doe dit met de room in een kom die in de magnetron kan.
verwarm dit 1-2 minuten op de hoogste stand, haal de kom eruit en roer door tot de chocola is gesmolten, bedek de kom met plastic folie en laat m 5 minuten staan.
klop het mengsel met een garde glad, laat de ganache goed afkoelen en daarna de taart vullen, of bestrijken (net wat je met je ganache wil doen) en laten stollen.
je kunt de ganache een week in de koelkast bewaren, of invriezen als je te veel over hebt.
om op te warmen in kleine porties in korte periodes van 10-20 seconden in de magnetron, steeds doorroeren met ene garde en niet laten koken.

Succes!