1

Onderwerp: 123 botercreme/swiss meringue met eiwitpoeder vragen

Ik heb eiwitpoeder (5g + 30g water) gebruikt ipv verse eiwitten. Verder het recept van hier gevolgd maar terwijl ik bezig was, had ik de volgende vragen:
1) is verhitten als je eiwitpoeder gebruikt eigenlijk wel nodig? Het verhitten is toch om de eiwitten gaar te maken wat in principe overbodig is bij gedroogd eiwit.
2) kan je 1-2-3 met eiwitpoeder wel gewoon buiten de koelkast bewaren of ook niet?

En dan even een persoonlijke smaak vraag: is de boter altijd zo overheersend en vind ik dat gewoon niet zo lekker, of heb ik iets fout gedaan?

Alvast bedankt!

Glutenvrij bakken voor dochter met Coeliakie

Re: 123 botercreme/swiss meringue met eiwitpoeder vragen

zie http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … ?id=123629

I never met a calorie I didn't like....

3

Re: 123 botercreme/swiss meringue met eiwitpoeder vragen

Bedankt! Die zoekfunctie moet ik duidelijk nog wat beter onder de knie krijgen  :o
Want hier heb ik opeens wel het antwoord op vraag 2  :rolleyes:
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=64884

Glutenvrij bakken voor dochter met Coeliakie