1

Onderwerp: na aansmeren in koelkast en dan..

hallo,

ik had een vraagje,
als je je taart aansmeert met bc en dan in de koelkast zet om te harden. En dan met een warm mes afsmeert zodat het mooi glad wordt. En daarna nadat je je taart met marsepein hebt bekleed niet meer in de koelkast hoeft ivm je vullingen. Wordt dan je bc onder je marsepein niet zachter waardoor je taart minder strak lijkt?

Re: na aansmeren in koelkast en dan..

Nee, hoor!!
Ik zette mijn taarten na het afsmeren altijd maar kort in de koeling maar sinds ik mijn taarten na het afsmeren echt 3-4 uur koel krijg ik ze veel strakker bekleed omdat de taart dan in zijn geheel stevig is en niet gaat wiebelen en schuiven als je gaat bekleden. Als de taart strak bekleed is blijft hij ook echt strak daarna

Groetjes van Nicole!!

Re: na aansmeren in koelkast en dan..

bedankt voor je reactie dan ga ik mijn volgende taartje langer in de koelkast zetten voordat ik het gaat bekleden  ;)