Onderwerp: Fondant uitrollen
Als je fondant uit wilt rollen kan je maizena of bloem gebruiken. Alleen je blijft dan altijd nog witte stukjes zien op je fondant. Hoe kan je dit voorkomen? Als je het niet gebruikt plakt het zo.
Alvast bedankt.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Fondant uitrollen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als je fondant uit wilt rollen kan je maizena of bloem gebruiken. Alleen je blijft dan altijd nog witte stukjes zien op je fondant. Hoe kan je dit voorkomen? Als je het niet gebruikt plakt het zo.
Alvast bedankt.
NOOIT bloem gebruiken!!!!! bloem is bedoelt om te verhitten, en aangezien je dat niet gaat doen met fondant, vindt er enorme vorming van bacteriën plaats.
poedersuiker kan ook. Maar velen gebruiken crisco, een plantaardig vet, waardoor je geen last meer hebt van vlekken
Als je fondant uitrolt gebruik je poedersuiker en niet
maizena of bloem.
Belangrijk is dat je je fondant regelmatig oppakt en draait. Dit voorkomt het plakken aan je werkblad. Als je het op deze manier doet heb je ook niet zoveel poedersuiker nodig en dus geen last van witte vlekken.
Ooh echt dat was mij verteld.. Bedankt voor jullie tips volgend weekend is proberen met poedersuiker. Ik draai het vaak genoeg, dus moet goed komen.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Fondant uitrollen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.