1 Laatst bewerkt door MamavanMicah (05-02-2011 20:06)

Onderwerp: snijden voor het vullen

hoihoi,
ik had een vraag..
als jullie taart gebakken is.. snijden jullie dan de onderkant eraf zeg maar (de ronde kant)
zodat de taart gelijk is..

Liefs, Simone

Re: snijden voor het vullen

Nee, ik haal de taart uit de oven en leg er een paar seconden een plaat op, zodat de bovenkant plat wordt. Daarna keer ik hem om op een taart rooster. Bij mij wordt de onderkant altijd de bovenkant, omdat die strakker is.

Re: snijden voor het vullen

okey dan ga ik dat ook eens proberen..
mijn cake was trouwens super goed gebakken :) een goed begin is het halve werk toch ? :)

Liefs, Simone

Re: snijden voor het vullen

Zeker weten  :D

5

Re: snijden voor het vullen

ik heb er laatst ook eens iets op gelegd een snijplank met vetvrij papier daartussen maar alles plakte er aan vast, hebben jullie daar ook ooit last van (was biscuitdeeg)

cakes, enjoy making, enjoy eating!!

Re: snijden voor het vullen

Nee, nog nooit. Leg de plank er ook echt maar max 10 seconden op, anders gaat het uiteindelijk wel plakken.

7

Re: snijden voor het vullen

Ik doe bakpapier tussen de plank en de biscuit, en idd maar een paar seconden  :Y

8

Re: snijden voor het vullen

Ik snijd wel altijd de bovenkant er af (de bolling), zodat ie recht is. Ik draai hem daarna wel om (dus idd de onderkant wordt de bovenkant).

En de bovenkant die ik er af snijd eet ik zelf op  :9

Head over heels in ♥ with cake ...
Bruidstaart Groningen