1

Onderwerp: Vulling s'ochtend maken en s'avond vullen!

Titel zegt het al! ;)

Ik wil s'ochtends de vulling maken en s'avond pas vullen zou dat goed blijven??
Mischien een stomme vraag :o

Bedankt ;)

Ik heb een nieuwe hobby gevonden! Taarten bakken!!!!

2 Laatst bewerkt door Vicarth (05-02-2011 12:47)

Re: Vulling s'ochtend maken en s'avond vullen!

Dat is geen enkel probleem hoor! Als het nodig is, wel in de koelkast bewaren!

Groetjes van Natascha!

3

Re: Vulling s'ochtend maken en s'avond vullen!

Vicarth schreef:

Dat is geen enkel probleem hoor! Als het nodig is, wel in de koelkast bewaren!

O super bedank! ;)

Ik heb een nieuwe hobby gevonden! Taarten bakken!!!!

4

Re: Vulling s'ochtend maken en s'avond vullen!

Denk dat het er wel van af hangt wat voor vulling je gebruikt.

Sommige vullingen worden er niet beter/lekkerder va.
Alles wat luchtig moet zijn zal toch wat inzakken bijvoorbeeld.

Bij de meeste zal het wel kunnen hoor.

5

Re: Vulling s'ochtend maken en s'avond vullen!

Ilonas schreef:

Denk dat het er wel van af hangt wat voor vulling je gebruikt.

Sommige vullingen worden er niet beter/lekkerder va.
Alles wat luchtig moet zijn zal toch wat inzakken bijvoorbeeld.

Bij de meeste zal het wel kunnen hoor.

Daar heb ik nog geen problemen mee gehad. Ik doe bij slagroom-vullingen steeds een zakje klopfix.

Groetjes van Natascha!

6

Re: Vulling s'ochtend maken en s'avond vullen!

Inzakken zal niet zozeer het probleem zijn, dat doet de vulling in je taart ook een beetje.
Denk er alleen aan dat een vulling zoals banketbakkersroom verder op stijft en wellicht niet goed smeerbaar zal zijn.

Groetjes Melanie