1

Onderwerp: Werther's echte vulling met dulche de leche

Ik heb een aanvraag voor een taart met Werther's echte vulling. Nu leek mij enkel Werther's echte vulling in de taart maar niks en ik wil het dan ook graag combineren. Ik had gedacht aan een dun laagje dulche de leche met daarop de Werther's vulling (dit dan 2 maal). Zou dit lekker zijn? Het mag zoet zijn van de aanvrager. Of combineer ik de werther's echte vulling met iets anders? En past deze vulling bij marsepein (biscuit moet bekleed zijn met marsepein)?

Groetjes
Natascha

Groetjes van Natascha!

2

Re: Werther's echte vulling met dulche de leche

hallo Natascha,

voor mijn kleindochter heb ik laatst als vulling dulche de leche, dan bbr en dan werthers echte vulling gedaan.
iedereen vond het erg lekker maar ik vond de werthers vulling errrg zoet vergeleken met de andere twee.
maar de vullingen passen wel bij elkaar.
als ik het weer zou doen (werthers) zou ik er iets meer slagroom door doen met evt. wat slagroomversteviger?

groetjes, anne-mieke

3

Re: Werther's echte vulling met dulche de leche

Welke hoeveelheid heb je dan gebruikt Anne-mieke? Ik heb één zakje Werther's echte van 140 gram op 500 ml slagroom gebruikt. Het is inderdaad zoet. Nog meer slagroom bijdoen?

Groetjes van Natascha!

4

Re: Werther's echte vulling met dulche de leche

Ik denk het niet, ik had er maar 250ml. slagroom door gedaan.
Anderen vonden het wel erg lekker, dus ik zou het gewoon doen.
Wordt het wel stijf genoeg met zoveel slagroom?

groetjes, anne-mieke