Onderwerp: Even een paar vraagjes...
Ik ben nog niet zolang bezig met taarten en cupcakes maken,en loop dus regelmatig met vragen in mijn hoofd.
Veel heb ik al op gezocht en gevonden maar ik heb er nog een paar...
Ik wil voor een taart voor mijn dochtertjes doop, met swiss meringue maken.
Ik wil er een laag mee vullen maar kan ik hier ook mee afsmeren?
Of kan het toch beter met botercreme 1:1 ivm de fondant?
Gisteren heb ik cupcakes gebakken met daarop een toef van bonbonbloc vulling,was helemaal goed gelukt!
Wel 2 zakes klop-fix er door gedaan,na een tip op dit forum.
Maar hij smaakt heerlijk en nog belangrijker,hij zakt niet in.
Maar hoelang kan ik ze bewaren?
Ze staan in de koelkast in een kunstof bakje en wilde ze eigenlijk morgen mee naar mijn werk nemen maar blijven ze zo wel goed ivm met de slagroom?
Aangezien de meeste hier zeer ervaren bakkers/baksters zijn zal er vast wel iemand mij kunnen helpen!
Alvast bedankt!