1

Onderwerp: Krokante chocolade?

Hallo,

Ik heb weer een vraagje, ik lees vaak op het forum dat jullie een laagje krokante chocolade als vulling in de taart doen.
Het klinkt heel lekker maar wat is het precies?
En hoe maak je het?
Ik heb vanalles al gezocht in de zoekmachine maar kan niks vinden?
Ik hoop dat iemand me kan helpen...

2

Re: Krokante chocolade?

gewoon een laagje chocolade op je doorgesneden biscuit doen en laten stollen. Je kan gewoon een laag doen of je laat het erop druipen zodat je een soort rooster krijgt.

als je het nog snapt :lol:

3

Re: Krokante chocolade?

dus chocola smelten en dat over je taart gieten?
en dan hard laten worden?
snap ik het zo goed?

4

Re: Krokante chocolade?

:Y


of je maakt een dun laagje op bakpapier (eerst cirkel tekenen ter grootte van je taart), hard laten worden, heeeel voorzichtig afpellen en op de taart leggen

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

5

Re: Krokante chocolade?

oja dat is ook een slim idee!
dank je wel

6

Re: Krokante chocolade?

Ik koop wel eens venz plakkiez, dat zijn hele dunne plakjes chocolade die bedoeld zijn als broodbeleg. Eerst een laag kersen vlaaivulling en daarover dan die plakkiez. Echt heel erg lekker!

7

Re: Krokante chocolade?

oja die plakjes heb ik wel eens zien liggen!
dat is ook een heel slim idee bedankt!