Citroencrème Topping
Voor 12-24 cakejes:
50 gr zachte boter
110 gr poedersuiker
4 volle eetlepels crème fraîche
Fijn geraspte schil van 1 citroen
Lichtgele voedingskleurstof
Klop voor de citroencrème in een kom met een elektrische mixer de boter met de suiker tot het mengsel licht van kleur is.
Klop de crème fraîche en de citroenschil erdoor tot je een luchtige crème heft.
Roer er de kleurstof door.
ROOMKAASTOPPING
Voor 12 stuks:
300 gr roomkaas (volvet)
Geraspte schil van 1 citroen
Sap van 1 citroen
3-4 eetlepels poedersuiker
Klop de roomkaas zacht.
Klop het citroensap en de -schil erdoor.
Klop ten slotte de poedersuiker naar smaak erdoor.
U kunt het basisrecept gemakkelijk aanpassen door sinaasappel of limoen te gebruiken in plaats van citroen.