1

Onderwerp: 1,5 kilo fondant verpruts wat nu!

Hallo hallo,

Ik heb voor een klantje een taart willen bekleden wat finaal mislukte.
Het ging helemaal mis hier te kort daar te lang en begon aan alle kanten te scheuren, waardoor ik er nieuw fondant op moest doen.
Hij was ivoor gekleurd, maar ik vind zoooo zonde om het weg te gooien.
Kan ik er nog iets mee, want er zitten biscuit resten op en botercreme.

Tips zijn van harte welkom!

Thanks

2

Re: 1,5 kilo fondant verpruts wat nu!

Cupcakes decoreren???

Volg je hart...want dat klopt!

3

Re: 1,5 kilo fondant verpruts wat nu!

Hé, wat jammer.

Kan je die resten botercrème en kapsel er niet van af halen, want mét kan je het echt niet bewaren.

Wel kun je eventueel nog een nieuwe taart maken en hem in de vriezer doen. Misschien alvast een Valentijnstaartje? Ivoorgekleurd kan je makkelijk een ander kleurtje geven.

Jacqueline

4

Re: 1,5 kilo fondant verpruts wat nu!

Ik sluit me aan bij de tip van Jacqueline. Door de botercreme kun je de fondant niet lang meer bewaren, maar meteen een ander taartje bekleden en invriezen kan prima.
Door de botercreme is de fondant waarschijnlijk flink plakkerig geworden. Gewoon wat poedersuiker erdoorheen kneden.

Groetjes, Elly