1

Onderwerp: aangevette slagroom

ik gebruik altijd het recept van aangevette slagroom dat hiernaast bij de recepten staat.
in het begin ging het prima, volg gewoon het recept.
maar sinds de laatste paar keer dat ik het maak komen er klontjes in.
ik gebruik dezelfde mascarpone en slagroom als altijd en volg nog altijd het recept.

weet iemand waar mijn "fout" kan zitten?

there is a thin woman inside me, trying to get out,  i usualy shut her up with chocolate!

2

Re: aangevette slagroom

Heb je de mascarpone van te voren losgeklopt, voordat je het bij elkaar hebt gedaan?

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

3

Re: aangevette slagroom

Of misschien iets te lang geklopt en de slagroom is boter geworden?

If life gives you lemons, make lemoncurd.

4

Re: aangevette slagroom

e.b.m. schreef:

Heb je de mascarpone van te voren losgeklopt, voordat je het bij elkaar hebt gedaan?


ja

there is a thin woman inside me, trying to get out,  i usualy shut her up with chocolate!

5

Re: aangevette slagroom

Mirjam5 schreef:

Of misschien iets te lang geklopt en de slagroom is boter geworden?


nee dat zeker niet... :)

there is a thin woman inside me, trying to get out,  i usualy shut her up with chocolate!

6

Re: aangevette slagroom

ik denk dat ik het weet...

ik had naar mijn idee de slagroom al te stijf geklopt toen ik de mascarpone er bij deed waardoor de mascarpone niet lang genoeg meegeklopt werd.

ik heb heel kort op de hoogste stand geklopt en toen waren de klontjes er bijna uit.

maar ik was idd bang voor boter, dus durfde niet langer door te mixen.

maar volgende keer de slagroom minder stijf dus!

bedankt voor t mee denken!

there is a thin woman inside me, trying to get out,  i usualy shut her up with chocolate!