Onderwerp: bavarois en biscuit met mix mislukt!
heb vandaag mn eerste biscuit gebakken met funcakemix
bakvorm wilton 15cm oven 160 en alles volgens beschrijving..
biscuit kwam met "bol"bovenkantje uit de oven en scheef aan de onderkant kwam ik achter met snijden ná afkoelen, misschien toch nog iets langer laten rusten voor je gaat snijden?of heb ik te hard gedrukt op de taart met snijden? nou ja genoeg tijd om te oefenen, maar als iemand weet hoe dit komt???
de bavarois was een nog groter fiasco had slagroom koud opgeklopt tegen het hard worden aan zoals beschreven op verpakking!
bavaroismix klaargemaakt door elkaar heen gemengd en door elkaar gespateld en op smaak gebracht met kersen op sap uit blender! werd een slappe natte zooi!
gaf niet de textuur smaak en kleur dan ik had verwacht!
wie weet wat ik fout heb gedaan? tips!?
de slagroom toch steviger kloppen?
en hoe krijg ik een mooie stevige textuur,mooie kleur en smaak
of is de hoop: patidess en kleurstof???
beginnend taartperfectionist!