1

Onderwerp: toef op cc

Ik vind al die toeven op cc's zó mooi, maar....ik vind zo'n hele hap boter niks. Heb het een keer met de mix gedaan, en met merengue botercreme met een smaakje, maar nog.... En ik niet alleen, mijn man en kinderen hebben de toef er zelfs af gehaald...

Waar zou ik nog meer een toef mee kunnen maken (behalve slagroom?) Zou het met bavarois of chocolademousse kunnen of zou dat instorten?

Alvast bedankt!

2

Re: toef op cc

"Klein & Fijn" staat in de categorie "Show off" en is dus bedoeld om te showen, zie ook omschrijving en sticky.


[MOVE] --> Decoreren

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: toef op cc

Ik heb het ook wel eens gemaakt met de aardbeienmousse, marshmellowchocolademousse en de tobleronemousse, allemaal van de recepten hiernaast. Als de mousses goed stevig zijn kan het wel. Lijkt me wel verstandig om het goed koel te bewaren.

4

Re: toef op cc

Oeps, inderdaad verkeerde categorie, sorry!

****************************

Klinkt ook goed, met toblerone mousse. En dan natuurlijk koel bewaren ja.

Bedankt voor je reactie!