Onderwerp: bureaublad ikea??
Ik hoor regelmatig dat ikea bureaulegger/blad helpt zodat het fondant niet plakt...
klopt dit enzoja, heeft iemand misschien een merknaam van dat ding?
alvast bedankt
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » bureaublad ikea??
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik hoor regelmatig dat ikea bureaulegger/blad helpt zodat het fondant niet plakt...
klopt dit enzoja, heeft iemand misschien een merknaam van dat ding?
alvast bedankt
De onderlegger is van PRÖJS en is op de site van Ikea te vinden.
Ik vind het een ideaal werkblad voor zowel marsepein als fondant.
Succes!
Annemieke
Ik ook, ben er erg blij mee.
De onderlegger valt niet onder "apparatuur"
[MOVE] --> Taartdecoratie algemeen
Ik zit er ook over te denken om 'em aan te schaffen. Maar is 'ie groot genoeg om een grote lap uit te rollen voor het bekleden van een taart ?
Ik rol nu nog uit met crisco op mijn keukentafel, maar 'mag' dat binnenkort niet meer i.v.m. nieuwe tafel, da's zonde. Dus ik moet op zoek naar een alternatief. En tafelzeil vind ik niet fijn werken..
Ik zit er ook over te denken om 'em aan te schaffen. Maar is 'ie groot genoeg om een grote lap uit te rollen voor het bekleden van een taart ?
Ik rol nu nog uit met crisco op mijn keukentafel, maar 'mag' dat binnenkort niet meer i.v.m. nieuwe tafel, da's zonde. Dus ik moet op zoek naar een alternatief. En tafelzeil vind ik niet fijn werken..
Volgens de site van ikea zijn de afmetingen 65 bij 45.................lijkt me voor de meeste taarten wel groot genoeg.
Moet je er dan ook nog poedersuiker of crisco opdoen?
Of kan het dan zonder?
Misschien beetje domme vraag hoor.
Ik heb hem afgelopen week voor het eerst gebruikt!! Echt ideaal! De onderkant is wat plakkerig/stroef, zodat hij goed blijft liggen, ook als je aan het rollen bent!!
Ik heb wel gewoon poedersuiker gebruikt voor het uitrollen!! Gaat het zeker te weten goed!!
kee..thx..ik ga hem denk ik vrijdag ook maar halen
Ik gebruik geen poedersuiker oid, gaat prima zonder. Maar dat is ook een beetje wat je zelf prettig vindt werken denk ik.
Gr. Annemieke
ik smeer hem wel licht in met crisco, werkt echt perfect.
Superding Ik zeg......doen
voordat ik hem had, moest ik altijd best wel veel poedersuiker gebruiken. Nu gebruik ik met blad alleen nog maar een klein beetje crisco en het lukt veel beter.
Plus ik kan nu aan de eettafel werken.
Ik vind hem in ieder geval groot genoeg... Een kant erg stroef, dus die ligt op mijn tafelblad en de andere kant rol ik op uit... Aanrader..
Ik heb een andere ook groot weet zo de maten niet, die kosten 1,99 voor 2.
Ik gebruik een siliconen bakmat . Te krijgen bij de xenos..
Hij is niet heel groot en ook best duur.. Maar ik had hem al
Xx
heb m gekocht bij Ikea 5 euro, groot genoeg......
ik ga het van de week eens proberen!!!!!!
grtz
Ik moet een nieuwe kopen De mijne hangt in het hondenluik sinds vanmiddag als flap
De flap heeft het een paar dagen geleden begeven. Een nieuwe flap kost 99 euro, net zo duur als het luik. Manlief zag mij bezig met het bureaublad en zei heee da's mooi materiaal, want het tocht wel erg zo.
En nu heb ik geen mat meer. Maar wel een reden om naar de Ikea te gaan. Kan niet zonder.
He Soesie, wat vervelend nou, om nar de Ikea te gaan
He Soesie, wat vervelend nou, om nar de Ikea te gaan
Ja ik denk dat ik me morgen maar even opoffer
ik heb hem vrijdag gekocht en savonds gelijk gebruikt..wat een ideaal ding zeg.Helemaal top..gewoon zonder poedersuiker .
waar liggen die bij de ikea??? welke sectie??kantoor??
moet er een stel hebben voor de workshop ruimte
Bureau-onderleggers, in Delft bij de Opbergen-sectie.
Bureau-onderleggers, in Delft bij de Opbergen-sectie.
thank you
Klinkt ideaal, maar van wat voor een materiaal zijn die dingen gemaakt? Zijn ze food safe?
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » bureaublad ikea??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.