26

Re: hoe voorkom ik scheuren tijdens bekleden

@go4cake: ik ben er (denk ik) al achter waarom het fondant zacht bleef. Ik gebruikte wit , de botercrem kwam uit de koelkast en heb ik er iets te snel op gesmeerd dus nog niet uren uit de koeling gehad. En me moeder (heb het nog wel gezegt) had de taart in de koelkast thuis gezet. maar hij smaakte heerlijk zei ze
hier een fotohttp://www.mijnalbum.nl/Foto-RXNYGKZQ.jpg
tja niet zo mooi als jullie taarten, vind dat iedereen hier zulke mooie taarten maakt maar ben er wel blij mee en vooral hoe die smaakte

27

Re: hoe voorkom ik scheuren tijdens bekleden

Heb je misschien vanille fondant gebruikt? Die blijft nl zacht, ook na opdrogen. Maar werkt wel heel makkelijk om te bekleden.

Veel taartjes maken, dan zul je zien dat je het snel genoeg onder de knie krijgt. Deze ziet er leuk uit, alleen je kapsel is niet zo heel hoog geworden volgens mij.

28

Re: hoe voorkom ik scheuren tijdens bekleden

de kapsel is van cake mix op verzoek van mijn ouders.
ik wil volgende week mijn eerste taart maken van biscuit.
ben benieuwd!