Onderwerp: bonbonbloc toef

Ik heb een vraagje.
Ik wil een toef maken van bonbonbloc vulling op mijn cupcakes.
Het recept van de site.
Is dit stevig genoeg ?
Of kan ik daar beter botercreme of iets anders voor gebruiken?

Heeft iemand een tip?

Alvast bedankt.

groetjes Monique

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.

2

Re: bonbonbloc toef

Als hij opgesteven is, is het wel behoorlijk stevig ja.
Alleen weet ik niet of het zou houden voor een toef!

Wie niet waagt, wie niet wint :)
Extra zakje klopfix erin misschien?

.. Want taart kan altijd!!

Re: bonbonbloc toef

wat zou ik evt nog meer kunnen gebruiken om een toef te maken?

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.

4

Re: bonbonbloc toef

Botercreme met gesmolten chocolade erdoor?

5

Re: bonbonbloc toef

ik heb dit nog niet geprobeert maar wel al gemerkt dat als ik meer chocolade door de slagroom doe dat het dat veel sneller stijf geklopt kan worden. Ik neem dus aan dat het ook langer stijf blijft door de chocolade.

Ik heb deze week nutella door de botercreme gedaan om op te spuiten en dat vonden ze erg lekker :Y en bleef goed zitten

bakken ....... decoreren .......weggeven.
(omdat ik geen taart eet)

Re: bonbonbloc toef

Iedereen bedankt voor de tips!  :thumb:
Ik ga het uit proberen.

groetjes Monique

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.