Onderwerp: Advies aub Diepvries aardbeien met swiss merenque bc of met slagroom?!

Ik moet een taart maken dit weekend maar ze wil perse een aardbeien vulling hebben. Ik moet dus met diepvries aardbeien werken. En die zijn erg vochtig.
Wat kan ik nu beter doen; aarbeienmousse van slagroom maken (koenie's recept) of mijn normale swiss merengue botercreme met aardbeien. Maar ik weet niet of dat smaakt.
Heeft iemand hier ervaring mee?

Groetjes van Nicole!!

2

Re: Advies aub Diepvries aardbeien met swiss merenque bc of met slagroom?!

Ik heb er geen ervaring mee, maar wat dacht je van aardbeienjam en slagroom?

Jacqueline

Re: Advies aub Diepvries aardbeien met swiss merenque bc of met slagroom?!

Zou ook kunnen.  :think:
Maar ze wil eigenlijk geen jam laag in de taart maar een mousse.

Groetjes van Nicole!!

4

Re: Advies aub Diepvries aardbeien met swiss merenque bc of met slagroom?!

Hier links bij Recepten vind je bij vullingen een makkelijk recept voor limoenbavarois. De limoensap kun je vervange door gepureerde aardbeien. Zeker een aanrader.

Groetjes, Elly

5

Re: Advies aub Diepvries aardbeien met swiss merenque bc of met slagroom?!

Aardbeienmousse of bavarois kun je ook maken met aardbeienvlaaivulling (mooi woord voor galgje). slagroom stijfkloppen en er dan een blik doorheen mengen. Erg lekker, gaat trouwens ook goed met de swiss merenque.Iets minder luchtig.

6

Re: Advies aub Diepvries aardbeien met swiss merenque bc of met slagroom?!

ik maak de frambozemouse hier vanaf het forum, wellicht kun je de frambozen vervangen voor de aarbeien, Persoonlijk vind ik het erg lekker!!