1

Onderwerp: mokka en chocolade ....

Hé dames,

Ik moet een taart maken voor iemand met mokka en chocolade. Wat vinden jullie
laag 1 chocolade fudge
laag 2 mokkaslagroom
of
laag 1 chocoladeslagroom
laag 2 mokkacreme.

Het komt wel een beetje op het zelfde neer maar mijn voorkeur denk ik gaat naar nr 1 alleen  weet ik niet hoe de mokka slagroom moet maken. Er staat bij recepten wel mokkacreme maar geen mokkaslagroom. Moet ik dan iets met afgekoelde sterke koffie doen of iets met koffie in poedervorm of wie kan mij hier een beetje op weg helpen.

groetjes pluto

2

Re: mokka en chocolade ....

:( Ik kan het me haast niet voorstellen dat er niemand van het forum iets weet te vertellen over mokkaslagroom en welke keus nu beter zo zijn :s

3

Re: mokka en chocolade ....

Ik maak zelf altijd de mokkacreme uit de tabellen. Chocoladefudge vind ik te stevig in taart. Wat ik wel maak is botercrememix en daar een paar scheppen hazelnootpasta doorheen mixen. Nog veel lekkerder is merinque botercreme met pasta. Ik heb bij de Hanos een pot hazelnootpraliné gekocht die ik daarvoor gebruik en sindsdien is iedereen hier verslaafd eraan.