1

Onderwerp: Fondant of marsepein voor een puzzeltaart

Hallo allemaal,

Heb even jullie tip nodig, ik ga proberen om een puzzeltaart te maken, nu is mn vraag met wat kan ik beter werken fondant of marsepein

Tip zijn welkom

Re: Fondant of marsepein voor een puzzeltaart

Hoi, dat is heel persoonlijk. de een werkt fijner met marsepein dan met fondant, en andersom ook. Dus dat zal moeten blijken als je er aan begint...

Je vraag staat trouwens in de verkeerde rubriek, taartenparade is om taarten te showen. Ik heb 't gemeld  :)

Mijn taartjes zijn hier te bekijken!

3

Re: Fondant of marsepein voor een puzzeltaart

Welkom op het forum :)

Juist als je nieuw bent is het handig éven de titels, omschrijvingen (direct onder de titel) en sticky's (=belangrijke topics bovenin elke rubriek) even te lezen voor je een topic start. Dan wordt meestal vanzelf duidelijk waar welke vraag past.

De Taarten parade is niet bedoeld voor vragen over puzzelplaatjes...

[MOVE] --> Decoreren

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Fondant of marsepein voor een puzzeltaart

Ik gebruik hoofdzakelijk fondant, van bakels of regalice.
Marsepein heb ik wel (van zeelandia) maar gebruik ik eigenlijk niet voor  boetseren of puzzelen.
Zelf vind ik de regalice gemakkelijker werken maar bakels is weer beter van smaak dus.... ga lekker uitproberen zou ik zeggen.

Taarten... voor mij een inspannende ontspanning