1

Onderwerp: help botecreme met eiwitschuim

Ik heb vandaag voor het eerst een taart gebakken en had spullen uit de webshop om hemte bekleden.
Ik had gister al de overheerlijke botercreme met eiwitschuim gemaakt, nu haalde ik hem net uit de koelkast en was deze heel erg hard geworden. Ik heb de mixer er in gezet en nu leek het wel of hij is gaan schiften? Er kwam zo'n wittige vloeistof uit? Ik heb de taart er wel mee afgesmeerd en bekleed met marsepein. Hij is voor een eerste keer mooi geworden. Maar ben wel benieuwd / bang wat die botercreme onder de marsepein gaat doen.
ik moet nog veel leren, maar heeft er iemand advies???

Re: help botecreme met eiwitschuim

Je moet m eerst op kamertemp laten komen en dan, als het nodig is (ik doe dat bijna nooit) nog even doormixen of spatelen.

Life is what you bake it.

3

Re: help botecreme met eiwitschuim

Super zo'n snel antwoord! Dat zal ik de volgende keer zeker proberen. bedankt voor de tip!