Re: Origineel Red velvet cupcakes met vanille cream frosting
na al die reacties moet ik ze zelf ook een keer gaan proberen.....
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » Origineel Red velvet cupcakes met vanille cream frosting
na al die reacties moet ik ze zelf ook een keer gaan proberen.....
vraagje, is dit stevige frosting die goed in model blijft?
Ja, is goed te gebruiken als een toef!
Nou ik ga ze morgenavond proberen te maken. Gisteren 3 apotheken afgeweest voor baksoda. Nergens te vinden natuurlijk
Dus naar een soort van Toko geweest en daar stond bovenop het schap Baking Soda
Ik ben ook verkocht... na al de reacties. Ga ze ook maken.... Zijn er ook mensen die ze op de foto hebben? Dan krijg ik er een btje idee bij...:)
zien er gewoon uit als cupcakes...maar dan rood van kleur
Ze zijn echt heeeeeeeeeeeeeeeeerlijk!!! 2 uur in de keuken gestaan en 29 cupcakes gemaakt
1 vraagje, de melk en bloem moest je samen voegen en aan de kook brengen. Na 5 minuten koken kon ik het echt niet meer roeren en was het heel erg stug. Na afkoelen bij suiker en boter gedaan, maar kreeg er klontjes in. Iemand daar een tip voor?
Ik heb ze ook gemaakt! Superlekker! Alleen had ik geen fijna kristalsuiker in huis, dus heb ik bruine suiker genomen. En dat lukte ook uitstekend!
Vraagje.. ik lees net eerder in dit topic dat iemand er 2 (!) flesjes rode kleurstof door gedaan heeft. Wordt het deeg dan niet te vloeibaar?
Vraagje.. ik lees net eerder in dit topic dat iemand er 2 (!) flesjes rode kleurstof door gedaan heeft. Wordt het deeg dan niet te vloeibaar?
Het is geen echte deeg, maar meer een beslag. Sowieso vloeibaarder.
De red velvet van magnolia in New York is met cheese.
Ik heb hem verleden week gegeten en het stond er ook bij.
Yvonne
het klinkt echt heel erg lekker maar hou nooit zo van de kleurtjes door de cake...
ik denk dat ik ze deze week maar eens ga bakken maar dan zonder de kleurstof moet kunnen toch?
Ik heb ze gemaakt met het recept van de Hummingbird
was een beetje nerveus geworden door dit topic.
Maar ze zijn gelukt en erg lekker !!!!
Mijn meiden hadden gisteren rode poep hoe zal dat nu komen??
ik denk dat ik ze deze week maar eens ga bakken maar dan zonder de kleurstof moet kunnen toch?
moet wel kunnen, ik zou wel iets van vocht ervoor in de plaats doen.
maar red velvets horen rood te zijn, anders zijn het geen red velvets
Maar gewoon.....Velvets!
kun je ook een figuurtje van fondant op de CREAM VANILLE FROSTING zetten of smelt deze dan??
kun je ook een figuurtje van fondant op de CREAM VANILLE FROSTING zetten of smelt deze dan??
Gaat prima, je kan er ook mee afsmeren in plaats van gewone botercreme.
oh weer iets bijgeleerd dank u witje75
dusss die frosting is superlekker he?
zal die ook lekker zijn als vulling en afsmeren bij 'gewone' cupcakes die een vanille smaakje hebben??? of niet?
Jep, die frosting is echt heerlijk. Heeft iemand al eens een portie in de diepvries gedaan? Kan dat?
geen probleem. Ik vries het vaker in. Doe het dan wel na het ontdooien eventjes loskloppen.
ah, da's mooi. Enig idee hoelang het houdbaar is in de vriezer?
maand of 3 moet geen probleem zijn, vergelijkbaar met botercreme.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Ingezonden recepten » Origineel Red velvet cupcakes met vanille cream frosting
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.